Academic Positions Nederland

Voor werkgevers

Bent u op zoek naar de beste kandidaten van Europa?

iStock_000000394657Medium_2 copyAcademic Positions helpt u bij uw zoektocht naar geschikte kandidaten. Wij bieden talloze oplossingen op maat om te werven in nationale, regionale en internationale markten. Steeds meer universiteiten en onderzoeksinstituten kloppen regelmatig bij ons aan om via ons netwerk hun kandidaten te vinden.

We bieden kandidaten de kans om te zoeken in en zich te registreren voor meer dan 550 verschillende vakgebieden en onderwerpen. Daardoor bereikt u snel uw ideale kandidaten in uiteenlopende wetenschappelijke vakgebieden.

GraduateHet toonaangevende academische carrièrenetwerk

We bieden kandidaten een keur aan carrière kansen, variërend van academische en wetenschappelijke banen tot onderzoeksbanen. Lees meer over ons netwerk.

 

 

Thumb4Gespecialiseerd in banen in het hoger onderwijs

Meer dan 1000 universiteiten en onderzoeksinstituten maken regelmatig gebruik van Academic Positions om de beste academici, wetenschappers, technici en onderzoekers uit Europa te werven. We bezitten uitzonderlijke kennis over het hoger onderwijs in Noord- en Centraal- Europa. Bekijk onze Feiten en cijfers voor meer informatie over onze bezoekers, het netwerk en de vertegenwoordiging van onderzoeksvelden.

Advertenties op maat

We bieden ondersteuning aan bij het adverteren op onze nationale en internationale websites, zodat uw wervingsproces het beste resultaat krijgt.

Kies uw publiek

Iedere keer wanneer er een vacature binnen het netwerk wordt gepubliceerd, worden doelgerichte vacature meldingen verstuurd naar de relevante kandidaten in ons netwerk. Deze vacaturemeldingen worden alleen naar geschikte kandidaten gestuurd, waardoor het aantal relevante geïnteresseerden en sollicitanten aanzienlijk toeneemt.

Lees meer over vacature advertenties en vacature meldingen hier.

Regelmatig terugkerende vacatures

  • PhD-vacatures
  • Post doc-vacatures
  • Vacatures voor onderzoeksassistenten/associates
  • Vacatures voor lectors/senior lectors
  • Assistant/associate professorships
  • Vacatures voor universitaire docenten/lectoraten
  • Professoraten
  • Vacatures voor decanen en voorzitters