Dutch Institute for Fundamental Energy Research (DIFFER)

Medewerker Financiële Administratie

2024-09-19 (Europe/Amsterdam)
Baan opslaan

DIFFER

Het Nederlands Instituut voor Funderend Energieonderzoek (DIFFER) doet onderzoek naar materialen, processen en systemen voor een wereldwijde duurzame energie infrastructuur. We werken nauw samen met (inter)nationale onderzoeksinstellingen en bedrijven. Onze faciliteiten zijn beschikbaar voor de industrie en wetenschappelijk onderzoekers. Als een van de negen onderzoeksinstituten van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) speelt DIFFER een belangrijke rol in funderend onderzoek voor de wereldwijde energietransitie.

Met multidisciplinair energieonderzoek focussen we op twee belangrijke gebieden, solar fuels voor de conversie en opslag van hernieuwbare energie en kernfusie, een schone bron van energie.

DIFFER zoekt een

Medewerker Financiële Administratie (X/F/M)

die vanuit het team Finance & Control bijdraagt aan de crediteurenadministratie. Het team Finance & control bestaat uit 6 personen. De collega die wij zoeken zal op vier gebieden actief zijn:

Gegevensverwerking

De medewerker Financiële Administratie verzamelt en registreert gegevens ten behoeve van de crediteurenadministratie in het financiële systeem (Unit4ERP), signaleert afwijkingen en geeft deze door. Verder controleert deze collega financiële gegevens op juistheid, tijdigheid en volledigheid. Zij of hij signaleert afwijkingen en voert correcties uit indien nodig.

Analyse en control

Onze nieuwe collega ondersteunt bij het beheer van crediteuren, kas en bank, tussenrekeningen en inkoopadministratie.

Rapporteren

De medewerker Financiële Administratie ondersteunt bij het opstellen van operationele rapportages.

Vragen

Dit teamlid zal routinematige vragen beantwoorden.

Wij vragen

De juiste kandidaat beschikt in elk geval over relevant MBO werk en denkniveau,

Heeft daarbij een klant- en servicegerichte instelling, is scherp op juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administratie. Je zorgt voor eenduidige gegevensverwerking en handelt (klant)vragen naar tevredenheid af. Goede vaardigheid in de Nederlandse taal is vereist, in de Engelse taal een pré.

Ons aanbod

Deze functie is voor 0,8 FTE, is voor een periode van 2 jaar en wordt ingeschaald in salarisschaal 6. De standplaats van de positie is bij DIFFER in Eindhoven (www.differ.nl). Wanneer je een functie bij DIFFER vervult, bent je in dienst van NWO. Je kunt deelnemen aan de Arbeidsvoorwaarden op Maat regeling (AVOM) die NWO haar werknemers biedt. We hebben een aantal regelingen die bijdragen aan een goede werk-privé balans. Bij DIFFER geloven we dat een divers personeelsbestand in gender, leeftijd en culturele achtergrond belangrijk is voor het verrichten van excellent onderzoek te komen. We moedigen daarom iedereen aan bij ons te solliciteren. Meer informatie over werken bij NWO staat op de NWO website (https://www.nwo-i.nl/werkenbij/banenbijnwoi/)

Informatie en solliciteren

DIFFER streeft naar een divers personeelsbestand: we willen talent en creativiteit ontwikkelen door mensen met verschillende achtergronden en culturen samen te brengen. We werven en selecteren op basis van competenties en talenten. Daarom moedigen we iedereen die zich herkent in de vacature, ongeacht leeftijd, geslacht, origine, geaardheid of handicap, aan te reageren. De NWO Sollicitatiecode is van toepassing op deze vacature.

Tot 19 september kun je solliciteren op de vacature.

Op 4 en 8 oktober zullen de kennismaking gesprekken plaatsvinden. 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Robin Delenclos via r.delenclos@differ.nl. Om te solliciteren op deze functie nodigen we je uit op onderstaande button te klikken:

Closing date

September 19, 2024

Informatie over de vacature

Functienaam
Medewerker Financiële Administratie
Locatie
De Zaale 20 Eindhoven, Nederland
Gepubliceerd
2024-08-30
Uiterste sollicitatiedatum
2024-09-19 23:59 (Europe/Amsterdam)
2024-09-19 23:59 (CET)
Soort functie
Baan opslaan

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

DIFFER wants to conduct leading fundamental research in the fields of fusion and solar fuels, in close partnership with academia and industry.

De pagina van de werkgever bekijken

Dit vind je misschien ook interessant

...
Making a Difference with Green Energy Research at DIFFER Dutch Institute for Fundamental Energy Research (DIFFER) Leestijd: 4 min
...
Solar Fuels: Harnessing Energy From the Sun Dutch Institute for Fundamental Energy Research (DIFFER) Leestijd: 4 min
...
Accelerating Towards a Clean Energy Future Dutch Institute for Fundamental Energy Research (DIFFER) Leestijd: 4 min
...
How to Make Clean Energy Available to Everyone, Everywhere Dutch Institute for Fundamental Energy Research (DIFFER) Leestijd: 4 min
Meer stories