Radboud University

Beleidsonderzoeker

2024-09-01 (Europe/Amsterdam)
Baan opslaan

Over de werkgever

Radboud University is a denominational university originally established in 1923 as the Catholic University of Nijmegen.

De pagina van de werkgever bekijken

Dienstverband 0,5 - 0,6 fte

Bruto maandsalaris € 3.226 - € 5.090

Werk/denkniveau Universitair

Organisatieonderdeel Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen

Reageer uiterlijk 01 september 2024

Ben jij geïnteresseerd in beleidsgericht praktijkonderzoek op het terrein van religie, onderwijs en zorg? Heb jij een luisterend oor voor levensbeschouwelijke vragen? Beschik jij over empirische onderzoekvaardigheden en wil jij die inzetten voor beleidsadviezen? Dan ben jij de onderzoeker die wij zoeken!

Als onderzoeker bij Kaski werk je voor opdrachtgevers op het terrein van religie en samenleving. Je ontwikkelt op basis van empirisch onderzoek adviezen die maatschappelijke organisaties helpen bij het vormgeven en evalueren van hun beleid . In overleg met hen formuleer je passende onderzoeksvragen, je neemt interviews af en verwerkt de resultaten in een beknopte onderzoeksrapportage waarin je de conclusies vertaalt naar concrete beleidsadviezen. Daarnaast begeleid en trek je samen op metpartners in professionele leergemeenschappen waarin je samen 'collaborative research' Uitvoert. Je staat dicht bij de professionals in het veld en ervaart daardoor direct de impact van jouw onderzoek.

Samenwerkingspartners zijn kerken, overheden, zorg- en onderwijsinstellingen met beleidsvragen op het terrein van geloof, levensbeschouwing, en zingeving.  Je takenpakket wordt afgestemd op jouw profiel en voorkeuren.  Help jij Nederlands oudste onderzoeks- en expertisecentrum voor religie en samenleving zo verder groeien? We ontvangen graag jouw motivatie om de werkzaamheden en jouw profiel zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen!

Profiel

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding en substantiële ervaring met kwalitatief empirisch onderzoek.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
  • Je bent bekend met de ontwikkelingen en uitdagingen van religieuze instellingen en geloofsgemeenschappen. 

Wij zijn

Al sinds 1946 doet het Kaski onderzoek op het grensvlak van religie en samenleving. Katholieke geloofsgemeenschappen zijn hierin een belangrijke onderzoekspartner en opdrachtgever. Kaskibestaat uit een klein en hecht team van vier (parttime) medewerkers binnen de grotere afdeling Empirische en Praktische Religiewetenschap. Je wordt onderdeel van een dynamische en kleinschalige werkomgeving binnen de Radboud Universiteit. Er heerst een ontspannen sfeer en er is ruimte om werkzaamheden en werktijden flexibel te verdelen. 

Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig. 

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen
Medewerkers en studenten van de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen reflecteren op de grote uitdagingen van deze tijd en onderzoeken concepten, geloofssystemen en wereldbeelden. Zo voorzien zij het maatschappelijk debat van filosofische en levensbeschouwelijke context en leveren zij een bijdrage aan de analyse en oplossing van de grote maatschappelijke vraagstukken. De faculteit telt ruim 180 medewerkers, verdeeld over acht wetenschappelijke en vier ondersteunde afdelingen. Onze wetenschappers werken samen in zes onderzoekscentra en verzorgen onderwijs aan meer dan 1.000 studenten.

Onze medewerkers en studenten zijn betrokken bij elkaar. De lijnen zijn kort en er is aandacht voor de individuele student en medewerker. Meer over onze missie en visie vind je op de pagina Over FFTR.

Wij bieden

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met mogelijkheid op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Verlenging is onder andere afhankelijk van de ontwikkeling van onderzoeksopdrachten binnen Kaski.
  • Je salaris binnen salarisschaal 10 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. 
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Aanvullende arbeidsvoorwaarden

Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Praktische informatie en solliciteren

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Jorien Copier. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie. 

Let op: er worden doorlopend sollicitatiegesprekken gevoerd. Zodra de juiste kandidaat is gevonden, sluit de vacature. Je treedt bij voorkeur zo spoedig mogelijk in dienst. 

Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten. 

Informatie over de vacature

Functienaam
Beleidsonderzoeker
Werkgever
Locatie
Houtlaan 4 Nijmegen, Nederland
Gepubliceerd
2024-06-12
Uiterste sollicitatiedatum
2024-09-01 23:59 (Europe/Amsterdam)
2024-09-01 23:59 (CET)
Soort functie
Baan opslaan

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

Radboud University is a denominational university originally established in 1923 as the Catholic University of Nijmegen.

De pagina van de werkgever bekijken

Dit vind je misschien ook interessant