Uw vacaturemelding is succesvol aangemaakt.

Employer Branding

In een markt waarbinnen de concurrentie moordend is, is branding van cruciaal belang om toekomstig personeel aan te trekken. Lees meer over de oplossingen die wij aanbieden en hoe u uw organisatie kunt doen onderscheiden van de concurrentie.

VOORDELEN VAN EMPLOYER BRANDING

Gerichte marketing
Richt uw marketingstrategie op uw specifieke doelgroep om u van de rest te onderscheiden met een hogere SEO ranking.
Merkherkenning
Zorg ervoor dat uw merk duidelijk terugkomt op uw pagina zodat u door onze gebruikers herkend wordt.
Visueel aantrekkelijk
Trek meer potentiële kandidaten aan met een grafisch aantrekkelijke werkgeverspagina en vacature advertenties.
Positioneren
Houd zelf de controle over uw positie in de markt en onderscheidt u van uw concurrenten.
Kwaliteit van de aanwerving
Bereik topkandidaten door uzelf goed te vertegenwoordigen als een kwalitatief hoogwaardige, goed aangeschreven organisatie met een aantrekkelijk werkgeversprofiel.
Lagere kosten per aanwerving
Als uitgelichte werkgever profiteert u van geweldige besparingen. Werf een competent team aan zonder onnodig geld te verspillen.

PREMIUM WERKGEVER

Een unieke vertegenwoordiging van uw organisatie om de interesse van toekomstige kandidaten te wekken. De presentatie biedt bezoekers waardevolle inzichten in uw organisatie, zorgt voor extra exposure en licht vacatures uit die beschikbaar zijn binnen uw organisatie.
Meer informatie

PREMIUM VACATURE

Gerichte branding is van cruciaal belang voor marketing. Met onze premium vacatures kunnen recruiters het uiterlijk van hun vacature avertenties wijzigen. Dit is een geweldige manier om topkandidaten aan te trekken en uw organisatie goed te positioneren.
Meer informatie

WERKGEVERS IN FOCUS

Wees de eerste die kandidaten zien als zij een nieuwe werkgever zoeken. Als uitgelichte werkgever wordt uw organisatie vastgezet op de startpagina van ons populaire deel "Werkgevers vinden".
Meer informatie

BANNERS

Promoot vacatures of uw organisatie met visueel aantrekkelijke banners die door ons team grafisch zijn weergegeven. Banners zijn zichtbaar in de zoekresultaten onder "Vacatures vinden".
Meer informatie
NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP VOOR UW WERVING EN SELECTIE