Uw vacaturemelding is succesvol aangemaakt.

VACATURE PLAATSING

Uw advertentie wordt gepubliceerd tot de einddatum voor sollicitaties. Kies uit nationale, regionale of internationale advertenties voor een optimale bereik onder academici, onderzoekers en wetenschappers in ons netwerk. Dit is inclusief vacaturemeldingen naar onze leden, zonder beperking van het aantal tekens en uw logo in de advertentie.
Meer informatie

VACATUREMELDINGEN VOOR ONZE LEDEN

Er worden doelgerichte e-mailherinneringen naar onze leden gestuurd. Vacaturemeldingen vergroten het aantal relevante viewers en sollicitanten, gezien deze voor elke individuele vacature direct worden gestuurd naar de kandidaten die geschikt zijn.
Meer informatie

ADVERTENTIES OPWAARDEREN

Onderscheidt u van de rest met een gesponsorde vacature. Sponsor uw vacature en blijf boven aan in de zoekresultaten staan.
Meer informatie

PAKKETTEN EN ABONNEMENTEN

Het werven van toptalent is een echte uitdaging en kan duur zijn. Ongeacht of u één enkele vacature hebt of honderden, wij kunnen u rendabele oplossingen bieden die u tijd besparen. Ontdek de populairste aanbiedingen van Academic Positions of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag.
Meer informatie
NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP VOOR UW WERVING EN SELECTIE