Delft University of Technology
Delft University of Technology
Delft, Netherlands

Delft University of Technology

De TU Delft werkt samen met vele andere onderwijs- en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland en staat bekend om onze hoge standaard van onderzoek.

College van bestuur
Het College van Bestuur is het hoogste bestuursorgaan van de TU Delft en is belast met het bestuur en beheer van de universiteit.
Feiten en cijfers
De TU Delft werkt samen met vele andere onderwijs- en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland en staat bekend om onze hoge standaard van onderzoek en onderwijs. De TU Delft heeft talloze contacten met regeringen, handelsorganisaties, consultancy’s, de industrie en het midden- en kleinbedrijf.
Hoogleraren
Een van de belangrijkste aspecten van het ontwikkelen van nieuwe ideeën is het delen van kennis met anderen.
Faculteiten
De TU Delft is georganiseerd in 8 faculteiten, die 14 bacheloropleidingen en meer dan 30 masteropleidingen aanbieden.
Organisatie en bestuur
De TU Delft werkt samen met vele andere onderwijs- en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland en staat bekend om onze hoge standaard van onderzoek en onderwijs.
Alumni
TU Delft alumni zijn alle afgestudeerden - zowel met een bachelor als met een master diploma - en gepromoveerden van onze universiteit. De TU Delft stelt het zeer op prijs het contact met haar alumni te behouden.
Contact en bereikbaarheid
De adressen van de verschillende gebouwen van de TU Delft, de route naar de gebouwen en hetzoeken naar een medewerker van de TU Delft.
Werken bij de TU Delft
De fascinatie voor science, design en engineering is wat ruim 16.500 bachelor & masterstudenten en 4.700 medewerkers van de TU Delft drijft. De Technische Universiteit Delft is niet alleen de oudste, maar ook de grootste technische universiteit van Nederland: een universiteit die continu op zoek is naar (inter)nationaal talent om het onderzoek en onderwijs van deze unieke instelling op topniveau te houden.

3 VACATURES VAN DEZE WERKGEVER

Delft University of Technology
Delft University of Technology
Locatie: Delft, Nederland | Sluit op sep. 01
Asst./Assoc. Professor of Artificial intelligence in Aerospace
  Faculty: Faculty Aerospace Engineering, 38 hours per week Salary: € 3475 - € 6438 euro per month Aerospace Engineering The faculty of Aerospace Engineering at Delft University of Technology is one of the world's largest faculties devoted entirely to aerospace...
Delft University of Technology
Delft University of Technology
Locatie: Delft, Nederland | Sluit op jun. 01
Assistant Professor of Flight Mechanics
Faculty Aerospace Engineering, 38 hours per week Salary: € 3475 - € 5405 (monthly) Aerospace Engineering The Department of Aerodynamics, Wind Energy, Flight Performance and Propulsion (AWEP) is one of four departments composing the Faculty of Aerospace Engineering....
Delft University of Technology
Delft University of Technology
Locatie: Delft, Nederland | Sluit op jun. 01
PhD position in the TUDelft-KPN collaboration NExTWORKx
Job Description Delft University of Technology and KPN, the leading fixed and mobile telecom operator in The Netherlands, have started a collaboration, called NExTWORKx. Goals of this collaboration include excellent academic research into both fundamental properties and...