Deze functie behoort tot de organisatorische eenheid Structurele Materialen-Campus Gent (Elooi-lab). De eenheid is deel van het departement Materiaalkunde (www.mtm.kuleuven.be).
Aan de Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen van de KU Leuven, campus Gent, is een voltijds ambt vacant bij het assisterend academisch personeel in de opleiding Elektromechanica. Deze opleiding behoort tot de Groep Wetenschap en Technologie. De vacature situeert zich in het brede domein van de ingenieursdisciplines materiaalkunde/projectwerk/werktuigkunde en start in september/oktober 2024. De aanstellingsperiode is voor 2 jaar, nadien verlengbaar.
Website van de eenheid
De onderwijsopdracht omvat het verzorgen van onderwijs in de bachelor en masteropleiding industrieel ingenieur (elektromechanica). Tot deze onderwijstaken behoren:
Het doctoraat betreft het mechanisme van waterstofbrosheid en de impact ervan op frettingsvermoeiing in additief vervaardigde materialen. Dit onderzoek richt zich op het begrijpen van het mechanisme van waterstofbrosheid en de impact ervan op frettingsvermoeiing in additief vervaardigde materialen. Waterstofbrosheid vermindert de sterkte en ductiliteit van een materiaal door waterstofopname, wat tot breuken kan leiden. Door deze processen in additief vervaardigde materialen te bestuderen, kan het onderzoek helpen de structurele integriteit en betrouwbaarheid van deze componenten te verbeteren.
De KU Leuven voert een gelijke kansen- en diversiteitbeleid.
Meer informatie is te verkrijgen bij prof. dr. Reza Talemi, tel.: +32 9 398 64 47, mail: reza.talemi@kuleuven.be of de heer Dimitri Soccol, tel.: +32 16 37 93 41, mail: dimitri.soccol@kuleuven.be.
KU Leuven wil een inclusieve, respectvolle en sociaal veilige gemeenschap zijn. Wij omarmen diversiteit tussen individuen en groepen als een meerwaarde. Open dialoog en verschillen in perspectief zijn noodzakelijk in een ambitieuze onderzoeks- en onderwijsomgeving. In ons streven naar gelijke kansen erkennen wij de gevolgen van historische ongelijkheden. Wij aanvaarden geen enkele vorm van discriminatie op basis van, onder meer, geslacht, genderidentiteit en -expressie, seksuele oriëntatie, leeftijd, etnische of nationale afkomst, huidskleur, levensbeschouwelijke overtuiging, neurodivergentie, arbeidshandicap, gezondheid, of socio-economische status. Bij vragen over toegankelijkheid of aangeboden ondersteuning helpen we je graag op dit e-mailadres.
KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.
De pagina van de werkgever bekijken