KU Leuven

Instituut voor Sociaal Recht - praktijkassistent (dt. of vt.)

2024-07-16 (Europe/Brussels)
Baan opslaan

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

Het Instituut voor Sociaal Recht (ISR) verzorgt onderwijs en voert onderzoek in het brede domein van het sociaal recht. Het heeft een rijke onderzoekstraditie in zowel fundamenteel als beleidsrelevant onderzoek.
Website van de eenheid

Functie

U vervult onderwijstaken in het domein van het socialezekerheidsrecht, in het bijzonder bij de begeleiding van seminariepapers en masterscripties. U geeft ook onderwijsondersteuning in het werkcollege juridisch schrijven. Daarnaast werkt u mee aan het lopende onderzoek in de onderzoekseenheid, met als klemtonen het sociaal statuut van zelfstandigen en atypisch werkenden, federalisme en sociale zekerheid, vergelijkend socialezekerheidsrecht en/of Europees socialezekerheidsrecht.

Profiel

  • U heeft een master in de Rechten of bent laatstejaarsstudent in de Rechten.
  • U behaalde goede studieresultaten.
  • U bent didactisch goed onderlegd.
  • U heeft goede kennis van het Nederlands en Engels. Kennis van het Spaans, Italiaans, Frans of Duits is sterk aanbevolen.
  • U heeft aantoonbare interesse voor onderzoek in het rechtsgebied van de sociale zekerheid, en in het bijzonder voor één van vermelde onderzoeksdomeinen.

Aanbod

Een aanstelling als onderwijsassistent (barema 43) voor 1 jaar, mogelijk verlengbaar en met mogelijk perspectief op een onderzoeksaanstelling (externe projectfinanciering). De aanstelling kan deeltijds of voltijds worden ingevuld.

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij prof. dr. Paul Schoukens, tel.: +32 16 32 53 90, mail: paul.schoukens@kuleuven.be.

Indien u problemen ondervindt bij het elektronisch solliciteren, kan u mailen naar solliciteren@kuleuven.be.

KU Leuven wil een inclusieve, respectvolle en sociaal veilige gemeenschap zijn. Wij omarmen diversiteit tussen individuen en groepen als een meerwaarde. Open dialoog en verschillen in perspectief zijn noodzakelijk in een ambitieuze onderzoeks- en onderwijsomgeving. In ons streven naar gelijke kansen erkennen wij de gevolgen van historische ongelijkheden. Wij aanvaarden geen enkele vorm van discriminatie op basis van, onder meer, geslacht, genderidentiteit en -expressie, seksuele oriëntatie, leeftijd, etnische of nationale afkomst, huidskleur, levensbeschouwelijke overtuiging, neurodivergentie, arbeidshandicap, gezondheid, of socio-economische status. Bij vragen over toegankelijkheid of aangeboden ondersteuning helpen we je graag op dit e-mailadres.

Informatie over de vacature

Functienaam
Instituut voor Sociaal Recht - praktijkassistent (dt. of vt.)
Werkgever
Locatie
Oude Markt 13 Leuven, België
Gepubliceerd
2024-07-02
Uiterste sollicitatiedatum
2024-07-16 23:59 (Europe/Brussels)
2024-07-16 23:59 (CET)
Soort functie
Baan opslaan

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken