KU Leuven

Praktijkassistent onderzoeksmethoden en bewegingscoaching

2024-07-18 (Europe/Brussels)
Baan opslaan

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

Het Departement Bewegingswetenschappen is verantwoordelijk voor de invulling van het onderwijs Onderzoeksmethoden en dataverwerking, aan de studenten binnen de bacheloropleidingen Lichamelijke opvoeding en Bewegingswetenschappen, en Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie alsook het opleidingsonderdeel Gedragsverandering bij bewegingscoaching in de masteropleiding Bewegings-, en Sportwetenschappen. De invulling van deze opdrachten dient te gebeuren door iemand met een vakspecifieke, vakdidactische en methodologische expertise in deze domeinen.

Functie

  • Onderzoeksmethoden en dataverwerking: deel 1 (B-KUL-L00N0A)
  • Gedragsverandering bij bewegingscoaching (B-KUL-L02M3A)
  • De opdracht houdt een belasting in die bestaat uit het geven van practica, aangevuld met praktische organisatie, het opvolgen van praktijkopdrachten en het opmaken van evaluaties.
  • De kandidaat/kandidate zal actief betrokken worden bij taken van dienstverlening van het departement bewegingswetenschappen en de faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen.

Profiel

  • Je bent in het bezit van een masterdiploma in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen of Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie.
  • Je hebt uitgebreide ervaring in onderwijsondersteuning binnen de onderzoekmethoden en kennis van bewegingscoaching.
  • Je hebt tijdens je studietraject zeer goede resultaten gehaald.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Je hebt een sterk organiserend vermogen en goede projectmanagementvaardigheden.

Aanbod

U wordt aangesteld als voltjjds praktijkassistent vanaf 01/10/2024 tem. 31/12/2024.

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij prof. dr. Jan Seghers, tel.: +32 16 32 90 48, mail: jan.seghers@kuleuven.be of de heer Stijn De Baere, tel.: +32 16 37 64 67, mail: stijn.debaere@kuleuven.be.

KU Leuven wil een inclusieve, respectvolle en sociaal veilige gemeenschap zijn. Wij omarmen diversiteit tussen individuen en groepen als een meerwaarde. Open dialoog en verschillen in perspectief zijn noodzakelijk in een ambitieuze onderzoeks- en onderwijsomgeving. In ons streven naar gelijke kansen erkennen wij de gevolgen van historische ongelijkheden. Wij aanvaarden geen enkele vorm van discriminatie op basis van, onder meer, geslacht, genderidentiteit en -expressie, seksuele oriëntatie, leeftijd, etnische of nationale afkomst, huidskleur, levensbeschouwelijke overtuiging, neurodivergentie, arbeidshandicap, gezondheid, of socio-economische status. Bij vragen over toegankelijkheid of aangeboden ondersteuning helpen we je graag op dit e-mailadres.

Informatie over de vacature

Functienaam
Praktijkassistent onderzoeksmethoden en bewegingscoaching
Werkgever
Locatie
Oude Markt 13 Leuven, België
Gepubliceerd
2024-07-04
Uiterste sollicitatiedatum
2024-07-18 23:59 (Europe/Brussels)
2024-07-18 23:59 (CET)
Soort functie
Baan opslaan

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken