KU Leuven

Praktijkassistent Opleiding Biomedische Wetenschappen – Faculteit Geneeskunde

2024-07-15 (Europe/Brussels)
Baan opslaan

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

In de bacheloropleiding Biomedische Wetenschappen is één van de speerpunten dat studenten leren om onder begeleiding verschillende onderzoeksmethoden en -vaardigheden op een correcte, ethische en veilige manier uit te voeren. Studenten leren uit onderzoeksresultaten verbanden te leggen en nieuwe onderzoeksvragen te formuleren. Multidisciplinaire practica beogen vakoverschrijdend denken en werken.
Website van de eenheid

Functie

Je zal mee ingeschakeld worden in de praktische uitwerking en begeleiding van verschillende vaardigheidstrainingen (o.a. Workshops Ontwikkelingsbiologie, Bachelorproef ...) voor de bacheloropleiding Biomedische Wetenschappen. Dit kan zowel in het Nederlands als in het Engels zijn. Je zal eveneens ingeschakeld worden in facultaire opdrachten voor de opleiding biomedische wetenschappen.

Profiel

  • We zoeken een enthousiaste master in de Biomedische Wetenschappen, Biologie of Bio-ingenieur.
  • Je hebt een uitstekende kennis van onderzoeksmethoden maar ook van ontwikkelingsbiologie, celfysiologie, celbiologie, genetica, biochemie, moleculaire biologie,...
  • Je weet anderen te boeien en motiveren voor wetenschappelijke onderzoeksmethoden en vraagstellingen.
  • Een bijkomend diploma educatieve master is een pluspunt.
  • Je bent handig, creatief, ondernemend en zelfstandig.
  • Je kan taken tijdig voltooien.
  • Je bent flexibel en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je hebt een constructief kritische houding, je hecht belang aan het geven van feedback en het stimuleren van groeipotentieel bij studenten.
  • Je hebt een certificaat proefdierkunde.
  • Je hebt sterke ICT-vaardigheden.
  • Je hebt een grondige kennis Engels.

Aanbod

Wij bieden je een voltijdse tewerkstelling van 1 jaar, met mogelijke verlenging tot maximum vijf jaar. Aan dit takenpakket is een verloning in barema 43 gekoppeld.

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij prof. dr. Mieke Verstuyf, tel.: +32 16 37 63 34, mail: mieke.verstuyf@kuleuven.be of mevrouw Lisa De Jonghe, tel.: +32 16 33 03 73, mail: lisa.dejonghe@kuleuven.be.

KU Leuven wil een inclusieve, respectvolle en sociaal veilige gemeenschap zijn. Wij omarmen diversiteit tussen individuen en groepen als een meerwaarde. Open dialoog en verschillen in perspectief zijn noodzakelijk in een ambitieuze onderzoeks- en onderwijsomgeving. In ons streven naar gelijke kansen erkennen wij de gevolgen van historische ongelijkheden. Wij aanvaarden geen enkele vorm van discriminatie op basis van, onder meer, geslacht, genderidentiteit en -expressie, seksuele oriëntatie, leeftijd, etnische of nationale afkomst, huidskleur, levensbeschouwelijke overtuiging, neurodivergentie, arbeidshandicap, gezondheid, of socio-economische status. Bij vragen over toegankelijkheid of aangeboden ondersteuning helpen we je graag op dit e-mailadres.

Informatie over de vacature

Functienaam
Praktijkassistent Opleiding Biomedische Wetenschappen – Faculteit Geneeskunde
Werkgever
Locatie
Oude Markt 13 Leuven, België
Gepubliceerd
2024-06-21
Uiterste sollicitatiedatum
2024-07-15 23:59 (Europe/Brussels)
2024-07-15 23:59 (CET)
Soort functie
Baan opslaan

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

Dit vind je misschien ook interessant