Selecteer de regio die het beste past bij je locatie of voorkeuren.
Deze instelling regelt de taal van de gebruikersinterface, inclusief knoppen, menu's en alle tekst op de site. Selecteer je voorkeurstaal voor de beste browse-ervaring.
Selecteer de talen voor vacatures die je wilt zien. Deze instelling bepaalt welke vacatures aan jou worden getoond.
Binnen de Afdeling Strafrecht en Criminologie van de Faculteit Rechtsgeleerdheid en Criminologische Wetenschappen groepeert het Leuvens Instituut voor Criminologie (LINC) sinds 1 januari 2007 een zeventigtal professoren, assistenten en vrijwillig medewerkers die betrokken zijn bij criminologisch onderzoek en onderwijs.
Website van de eenheid
Bent u werkzaam in de praktijk als criminoloog, jurist of psycholoog en wil u graag uw expertise delen met onze studenten rechten binnen een boeiend en dynamisch team, dan is deze vacature voor u!
U deelt uw expertise in het opleidingsonderdeel ‘Onderhandelen en bemiddelen’, dat voor de helft bestaat uit plenaire sessies en voor de helft uit digitale oefensessies (eerste master rechten). Voor dit vak begeleidt u de oefensessies door het leerproces van studenten te faciliteren.
Wij bieden een aanstelling als 5% praktijkassistent (aanstellingsduur van 1 jaar, verlenging is mogelijk), waarbij u samenwerkt met een fijn team dat openstaat voor uw eigen inbreng.
Aan deze functie is een verloning in barema 43 gekoppeld.
Vacatures Leuvens Instituut voor Criminologie (LINC)
Meer informatie is te verkrijgen bij prof. dr. Geert Vervaeke, tel.: +32 16 32 53 03, mail: [email protected] of mevrouw Emilie Michaux, tel.: +32 16 37 45 20, mail: [email protected].
KU Leuven wil een inclusieve, respectvolle en sociaal veilige gemeenschap zijn. Wij omarmen diversiteit tussen individuen en groepen als een meerwaarde. Open dialoog en verschillen in perspectief zijn noodzakelijk in een ambitieuze onderzoeks- en onderwijsomgeving. In ons streven naar gelijke kansen erkennen wij de gevolgen van historische ongelijkheden. Wij aanvaarden geen enkele vorm van discriminatie op basis van, onder meer, geslacht, genderidentiteit en -expressie, seksuele oriëntatie, leeftijd, etnische of nationale afkomst, huidskleur, levensbeschouwelijke overtuiging, neurodivergentie, arbeidshandicap, gezondheid, of socio-economische status. Bij vragen over toegankelijkheid of aangeboden ondersteuning helpen we je graag op dit e-mailadres.
KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.
De pagina van de werkgever bekijken