KU Leuven

LINC - dt. wetenschappelijk medewerker (80%) - psychologie en rechtspsychologie

2024-10-14 (Europe/Brussels)
Baan opslaan

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

Binnen de Onderzoekseenheid Strafrecht en Criminologie groepeert het Leuvens Instituut voor Criminologie (LINC) sinds 1 januari 2007 een zeventigtal professoren, assistenten en vrijwillig medewerkers die betrokken zijn bij criminologisch onderzoek en onderwijs.
Website van de eenheid

Functie

Het uitwerken van een onderzoeksvoorstel met het oog op het bekomen van financiering voor doctoraatsonderzoek. Onderzoeksdomein: de toepassing en doorwerking van criminologisch-psychologische en/of rechtspsychologische inzichten binnen de Belgische strafrechtelijke rechtshandhaving in een Europees en vergelijkend perspectief. Daarnaast omvat de functie het bieden van ondersteuning bij lopend onderzoek binnen de onderzoeklijn en, in ondergeschikte orde, het bieden van ondersteuning bij de onderwijsopdrachten binnen de onderzoekslijn.

Profiel

  • Master in de Criminologische Wetenschappen.
  • Master in de Psychologie, voor zover u een aantoonbare kennis van het criminologisch domein hebt en beschikt over de nodige affiniteit met de rechtshandhavingspraktijk.
  • Master in de Rechten, voor zover u een aantoonbare kennis van het criminologisch domein hebt en beschikt over de vereiste methodologische kennis en vaardigheden.
  • U beschikt over een grondige kennis van het criminologisch-psychologische en/of rechtspsychologische domein, alsook over de nodige kennis van de organisatie, de werking en de bevoegdheden van politie en justitie in België.
  • U bent vertrouwd met onderzoeksmethoden.
  • U beschikt over de nodige didactische kwaliteiten.
  • U bent collegiaal en beschikt over de nodige communicatieve vaardigheden.
  • U bent stressbestendig en in staat om zelfstandig, planmatig en efficiënt te werken.
  • U bent organisatorisch sterk en nauwgezet.

Aanbod

Wij bieden een aanstelling als deeltijds (80%) wetenschappelijk medewerker (barema 43) van 1 januari 2025 t.e.m. 31 augustus 2025. Desgevallend kan dit mandaat worden samengevoegd met andere mandaten (zie bv. vacature AAP-2024-232).

Meer informatie

Website LINC

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij prof. dr. Lore Mergaerts, tel.: +32 16 32 87 64, mail: lore.mergaerts@kuleuven.be of prof. dr. Dirk Van Daele, tel.: +32 16 32 53 01, mail: dirk.vandaele@kuleuven.be.

Indien u problemen ondervindt bij het elektronisch solliciteren, kan u mailen naar solliciteren@kuleuven.be.

KU Leuven wil een inclusieve, respectvolle en sociaal veilige gemeenschap zijn. Wij omarmen diversiteit tussen individuen en groepen als een meerwaarde. Open dialoog en verschillen in perspectief zijn noodzakelijk in een ambitieuze onderzoeks- en onderwijsomgeving. In ons streven naar gelijke kansen erkennen wij de gevolgen van historische ongelijkheden. Wij aanvaarden geen enkele vorm van discriminatie op basis van, onder meer, geslacht, genderidentiteit en -expressie, seksuele oriëntatie, leeftijd, etnische of nationale afkomst, huidskleur, levensbeschouwelijke overtuiging, neurodivergentie, arbeidshandicap, gezondheid, of socio-economische status. Bij vragen over toegankelijkheid of aangeboden ondersteuning helpen we je graag op dit e-mailadres.

Informatie over de vacature

Functienaam
LINC - dt. wetenschappelijk medewerker (80%) - psychologie en rechtspsychologie
Werkgever
Locatie
Oude Markt 13 Leuven, België
Gepubliceerd
2024-09-25
Uiterste sollicitatiedatum
2024-10-14 23:59 (Europe/Brussels)
2024-10-14 23:59 (CET)
Soort functie
Baan opslaan

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

Dit vind je misschien ook interessant