Uw vacaturemelding is succesvol aangemaakt.
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)
Arnhem, Netherlands

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Ruimte voor kwaliteit: dat is de kracht van de HAN. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgen wij voor bijna 30.000 studenten meer dan 85 bachelor- en masteropleidingen.
Breed aanbod
De HAN investeert in modern en kwalitatief onderwijs. We hebben een breed aanbod aan opleidingen en een grote variëteit aan opleidingsvormen (in voltijd, deeltijd, duaal of individueel via internet). Vanuit lectoraten verzorgen we toegepast onderzoek. Daarnaast richten we ons met advies, nascholing, trainingen en (post-hbo-)opleidingen op bedrijven, instellingen en organisaties.
Basisgegevens
  • 29.819 HAN-studenten
  • 62 bacheloropleidingen
  • 7 associate degree programma's
  • 19 masteropleidingen
  • 37 lectoraten bij onderzoek
  • Bijna 300 cursussen en trainingen (ook post-hbo)
  • 3.186 HAN-medewerkers (aantal fte: 2.455)
Bron: HAN Jaarverslag 2012
Doelstellingen
Kwaliteit en een goede reputatie: dat is de kracht van de HAN. De HAN heeft zich de laatste jaren nadrukkelijk op de kaart gezet van het hoger onderwijs. Dat heeft de afgelopen jaren geleid tot hoge tevredenheidscores, een sterke groei en een fors toegenomen binding met onze omgeving. Het onderhouden van deze basiskracht is doelstelling nummer 1. In de komende jaren gaat de HAN ingezette vernieuwingen verdiepen, bestendigen en verankeren in de opleidingen. Hoe? Dat staat beschreven in het HAN instellingsplan.
Inkoop en aanbestedingen
Ook de HAN professionaliseert haar inkoop. Op de site Inkoop en aanbestedingen vindt u alle informatie over Europese openbare opdrachten van de HAN.