KU Leuven

Praktijkassistent Aangepaste Bewegingsactiviteiten

2024-05-22 (Europe/Brussels)
Baan opslaan

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken

Voor het Departement Revalidatiewetenschappen, onderzoeksgroep ‘Aangepaste Bewegingsactiviteiten en Psychomotorische Therapie’ zoeken wij een praktijkassistent voor de invulling van het onderwijs Aangepaste Bewegingsactiviteiten binnen de opleidingen Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen en Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Als praktijkassistent zal je instaan voor het ondersteunen van de seminaries, practica, didactische oefeningen en diverse stages.
Website van de eenheid

Functie

Als praktijkassistent sta je de ZAP-verantwoordelijke en docenten binnen de afdeling ‘Aangepaste Bewegingsactiviteiten’ bij. In samenwerking met de andere halftijdse praktijkassistent verleen je assistentie bij praktijkgerichte opleidingsonderdelen en algemene ondersteuning van de werking van de onderzoeksgroep. 

Het doel van deze functie is het ondersteunen van het onderwijs binnen de opleidingen Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen en Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie.

Ondersteuning bij het onderwijs:

Verzorgen van practica en seminaries (aangepaste bewegingsactiviteiten en hydrotherapie), uitbouw en organisatie van stagemogelijkheden, opstellen en corrigeren van examens, test en schrijfopdrachten.
Andere taken:

Algemene ondersteuning van de onderzoeksgroep ‘Aangepaste Bewegingsactiviteiten’
Algemene dienstverlening zoals ondersteuning infodagen, surveillantie examens, …

Profiel

  • Je behaalde een masterdiploma  in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen, Master APA, of een gerelateerd diploma.
  • Je beschikt over een didactisch diploma (vb. specifieke lerarenopleiding), of je bent bereid om dit te behalen. Ervaring met het begeleiden van studenten strekt tot aanbeveling.
  • Je beschikt over kennis/ervaring/interesse met zwemmen en/of hydrotherapie. Je hebt bij voorkeur ook je diploma reddend zwemmen behaald.
  • Je hebt een aantoonbare interesse in G-Sport, Aangepaste Bewegingsactiviteiten, en/of affiniteit met inclusie, diversiteit en personen met een beperking. 
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om in die taal les te kunnen geven aan universiteitsstudenten.

Aanbod

Wij bieden een deeltijdse tewerkstelling (50%) van bepaalde duur voor 1 jaar en 3 maanden. 

(Er zijn mogelijkheden voor verlenging binnen dezelfde onderzoeksgroep op de langere termijn die nadien kunnen bekeken worden). 

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij prof. dr. Yves Vanlandewyck, tel.: +32 16 32 91 06, mail: yves.vanlandewijck@kuleuven.be.

KU Leuven wil een inclusieve, respectvolle en sociaal veilige gemeenschap zijn. Wij omarmen diversiteit tussen individuen en groepen als een meerwaarde. Open dialoog en verschillen in perspectief zijn noodzakelijk in een ambitieuze onderzoeks- en onderwijsomgeving. In ons streven naar gelijke kansen erkennen wij de gevolgen van historische ongelijkheden. Wij aanvaarden geen enkele vorm van discriminatie op basis van, onder meer, geslacht, genderidentiteit en -expressie, seksuele oriëntatie, leeftijd, etnische of nationale afkomst, huidskleur, levensbeschouwelijke overtuiging, neurodivergentie, arbeidshandicap, gezondheid, of socio-economische status. Bij vragen over toegankelijkheid of aangeboden ondersteuning helpen we je graag op dit e-mailadres.

Informatie over de vacature

Functienaam
Praktijkassistent Aangepaste Bewegingsactiviteiten
Werkgever
Locatie
Oude Markt 13 Leuven, België
Gepubliceerd
2024-05-08
Uiterste sollicitatiedatum
2024-05-22 23:59 (Europe/Brussels)
2024-05-22 23:59 (CET)
Soort functie
Baan opslaan

Meer vacatures bij deze werkgever

Over de werkgever

KU Leuven is an autonomous university. It was founded in 1425. It was born of and has grown within the Catholic tradition.

De pagina van de werkgever bekijken