Academic Positions Nederland

Vlerick Business School

Ontdek de Vlerick spirit

Vlerick is een toonaangevende internationale business school... die het verschil maakt. Ja, we bieden volledig geaccrediteerde opleidingen die een gezonde mix van theoretische kennis en praktische inzicht combineren. Ja, we zijn een toonaangevende academische instelling met een sterke traditie in innovatief en onafhankelijk onderzoek. Ja, we bogen op internationaal erkende deskundige professoren die nauwe banden hebben met de corporate wereld. En ja, we worden tot de top business schools in Europa en de wereld gerekend.

Maar wat Vlerick echt onderscheidt, is niet alleen wat we doen, maar de spirit waarin we het doen. De Vlerick spirit wordt gekenmerkt door openheid, vitaliteit en een passie voor innovatie en ondernemen. Een spirit die terug te vinden is in de hele school en haar activiteiten: bij onze enthousiaste, gemotiveerde medewerkers, in onze innovatieve en pragmatische onderwijsmethoden; bij ons wereldwijde netwerk van studenten, alumni en corporate partners en op onze inspirerende, bruisende campussen.

Het zijn al deze elementen samen die van Vlerick Business School de toonaangevende instelling maken die ze vandaag is: een plek waar mensen en organisaties samen komen om vorm te geven aan de toekomst van global business.

Vacatures bij Vlerick Business School