BluePrint Automation

Senior Computer Vision Engineer

Unspecified
Baan opslaan

BluePrint Automation is op zoek naar een

Senior Computer Vision Engineer

In het kort.

Bij BPA zijn we op zoek naar een ervaren computer vision professional. Ons doel? Het revolutioneren van onze verpakkingsmachines middels een nieuw, geavanceerd en eigen vision platform. Met dit nieuwe platform zullen we o.a. in staat zijn om producten nauwkeuriger op kwaliteit te inspecteren voordat ze worden ingepakt. Daarnaast kunnen we onze robots dynamischer en sneller laten bewegen, door ze met behulp van vision snel en efficiënt naar de juiste posities van producten en verpakkingen te leiden. Deze vooruitgang kan veel van de huidige sensoren, mechanische geleidingen en stopmechanismen overbodig maken, wat leidt tot minder complexiteit, een kleiner vloeroppervlak en lagere kosten van onze machines.

In deze functie speel je een sleutelrol in de ontwikkeling, uitbreiding en verfijning van ons nieuwe vision-platform. Je zult actief bijdragen aan het brainstormen tijdens de pre-sales fase en het evalueren van de behoeften van klanten. Jouw gespecialiseerde kennis in computer vision en met name deep learning, zal van onschatbare waarde zijn voor dit proces.

We zoeken een kandidaat met een solide theoretische basis in wiskunde en/of natuurkunde, versterkt met uitgebreide praktische ervaring in programmeren en het realiseren van computer vision projecten. Aantoonbare praktijk ervaring met computer vision en deep learning is essentieel. Dit kan zijn in de vorm van relevante werkervaring, maar we waarderen ook persoonlijke hobbyprojecten, academische stages, afstudeerprojecten of proefschriften.

Als jij de technische expert bent die wij zoeken, kom dan ons team versterken en word een van de drijvende krachten achter de innovatie van onze verpakkingsmachines.

Wie zijn wij?

BluePrint Automation (BPA) is een toonaangevende fabrikant van verpakkingsmachines, die zowel het ontwerp als de productie van deze machines verzorgt. Onze geavanceerde machines zijn verantwoordelijk voor het efficiënt verpakken van diverse producten in zowel dozen als flexibele zakken. Hierbij kunt u denken aan diverse producten, waaronder chips, snoep, friet, vaatwastabletten, kaas en ijsjes. Elk van onze klanten heeft unieke vereisten, wat betekent dat elke machine die we leveren, op maat gemaakt is om aan deze specifieke behoeften te voldoen.

BPA is een familiebedrijf waar zowel onze klanten als onze medewerkers centraal staan. Wij geloven sterk in de kracht van getalenteerde en gemotiveerde individuen om de meest geschikte oplossingen voor onze klanten te bedenken. Onze medewerkers zijn in staat om hun diepgaande expertise om te zetten in innovatieve machines die perfect aansluiten bij de eisen van onze klanten. Onze klanttevredenheid is onze topprioriteit, en wij geloven in de kracht van langdurige klantrelaties. Met andere woorden, onze focus op kwaliteit waarborgt de duurzame groei van ons bedrijf. Dankzij deze succesvolle aanpak groeit BPA jaarlijks met een indrukwekkend percentage van 10%.

Momenteel ontwikkelen, assembleren en installeren wij jaarlijks 190 machines. Deze processen vinden plaats in onze moderne productiefaciliteit in Woerden, waar meer dan 380 toegewijde medewerkers samenwerken. Onze bedrijfscultuur is informeel, dynamisch en open, wat een perfecte omgeving creëert voor zowel hard werken als ontspanning. We vieren samen de verjaardagen en jubilea van onze collega's twee keer per maand en organiseren diverse personeelsfeesten gedurende het jaar. Op vrijdag sluiten we de werkweek af met een gezellige borrel en heerlijke bitterballen in de BPA-bar.

Wat bieden wij?

  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere een winstdelingsregeling, pensioenregeling.
  • 27 vakantiedagen en 4 ATV dagen, en je hebt de mogelijkheid om jaarlijks 9 extra Atv-dagen bij te kopen.
  • Flexibele werktijden, startend tussen 06:30 uur en 09:00 uur.
  • Professionele faciliteiten, waaronder een laptop en mobiele telefoon.
  • Een uitstekende werkomgeving met faciliteiten zoals een eigen fitnessruimte en een bedrijfsbar, waar medewerkers gratis gebruik van kunnen maken.
  • Jaarlijkse bedrijfs- en teamuitjes, zoals een bedrijfsfeest, BPA BBQ, sportdag, familiedag, kerstborrel en nieuwjaarslunch, voor een goede dosis teambuilding en plezier, en een competitie op onze formule 1 simulatoren. 

Wat breng jij mee?

Om in aanmerking te komen voor deze positie, verwachten wij het volgende van onze kandidaten:

  • een afgeronde master opleiding in kunstmatige intelligentie, informatica, wiskunde, natuurkunde of een andere vergelijkbare studie;
  • aantoonbare praktijkervaring in het opzetten en realiseren van computer vision projecten met behulp van deep learning;
  • geavanceerde kennis van en praktijkervaring met git python, opencv, en tenminste een van de veel gebruikte deep learning frameworks (i.e. pytorch, tensorflow);
  • eventuele ervaring met linux, bash, docker, jupyter, tensorrt, triton inference server en markdown zijn een pre!

Bij Blueprint Automation bieden we een inspirerende werkomgeving waar innovatie en teamwork hoog in het vaandel staan. Als Computer vision engineer bij BPA krijg je de kans om betrokken te zijn bij de productie van geavanceerde verpakkingsmachines die wereldwijd worden gebruikt. Je werkt samen met een toegewijd team van professionals en krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van ons bedrijf.

Wij zoeken enthousiaste kandidaten die gepassioneerd zijn over mechatronica en die streven naar kwaliteit en innovatie. Als jij voldoet aan de bovenstaande eisen en klaar bent voor een uitdagende carrière bij Blueprint Automation, nodigen we je van harte uit om te solliciteren via onze sollicitatiepagina. Samen kunnen we de toekomst van de verpakkingsindustrie vormgeven.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over de vacature

Functienaam
Senior Computer Vision Engineer
Locatie
Carrosserieweg 3 Woerden, Nederland
Gepubliceerd
2024-02-05
Uiterste sollicitatiedatum
Unspecified
Soort functie
Baan opslaan

Over de werkgever

To attain growth and fulfill promises to your customers, your organization depends on a flawlessly functioning secondary process.

De pagina van de werkgever bekijken

Dit vind je misschien ook interessant

...
Deciphering the Gut’s Clues to Our Health University of Turku Leestijd: 5 min
...
Understanding Users to Optimise 3D Experiences Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) Leestijd: 5 min
...
Control Systems: The Key to Our Automated Future? Max Planck Institute for Software Systems (MPI-SWS) Leestijd: 5 min
Meer stories